Kampanje

Filterholder 150 til Sigma 14mm f/1,8 Art

NiSi Filterholder 150 til Sigma 14mm f/1,8 Art

1036571
1 574 NOK2 099 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

BLACK WEEKSpar 25% på NiSi-filter

Kampanjen gjelder t.o.m. 30/11. Klikk "Les mer" for fullstendig informasjon.
Les mer

Filterholder til Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art

Filterholder for 2 stk Nisi 150mm, spesielt designet for Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art.

Objektivets konstruksjon med buet frontlinse og mangel på filterbøyer gjør det vanskelig å montere ND- og GND-filter. Denne filterholderen er spesielt tilpasset for en spesiell objektivmodell for å muliggjøre bruk av Nisi 150mm filter.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.