Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Telelins HDP-7700 ES High Definition 3.0x

Raynox Telelins HDP-7700 ES High Definition 3.0x

302840
3 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Raynox Telelins HDP-7700 ES High Definition 3.0x
Raynox HDP-7700ES er en telelinse som forlenger brennvidden på objektivet den settes på med en faktor 4. Det betyr at man kommer tre ganger nærmere motivet. Linsen passer på objektiver med 72mm filtergjenger. Andre objektiver kan brukes med hjelp av step-up-ringer og linsen leveres med ringer for objektiver med filtergjenger på 27, 30, 30,5 34 og 43mm

Samtlige linseelementer er antirefleksbehandlete og det er ingen mekaniske deler som påvirker lysgjennomstrømningen, så blenderen på objektivet ditt endres ikke.

Leveres med:

  • Linse HDP-7700ES
  • Linsedeksler
  • Stepringer
  • Solblender LS-055
  • Enkel veske
  • Engelsk bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.