Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

USB-kabel Lightning Solid Blue 1 meter

xtorm USB-kabel Lightning Solid Blue 1 meter

1041247
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

USB-kabel Lightning Solid Blue 1 meter
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
447 NOK

Xtorm USB-kabel Micro Solid Blue 1 meter

Xtorms Solid Blue kabler er sterke og produsert for å holde og motstå slitasje som kan unngås ved daglig bruk. Kabelen inngår i Solid Blue-serien som består av flere lav vevd nylon, DuPont™ Kevlar® fiber og en teknikk (XFLEX4) som sikrer at begge kabelens ender ikke bøyes. Kabelen er blitt testet bøyd over 30 000 ganger og Xtorm tilbyr livstidsgaranti på Solid Blue-kabler.

Fordeler

  • Slitesterk
  • Bøyetålelig
  • Livstidsgaranti

Leveres med

  • Xtorm USB-kabel Micro Solid Blue 1 meter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.