USB-kabler

USB er en av våre vanligste kontakter for dataoverføring, kommunikasjon og strømforsyning. USB-kabler kommer i flere ulike generasjoner og fysiske former, som USB-A, microUSB og USB-C, som alle støtter ulike overføringshastigheter og funksjoner. Hos Scandinavian Photo finner du en rekke USB-kabler, for eksempel USB-C med støtte for Tethering eller en helt vanlig ladekabel til din mobiltelefon. Kjøp USB-kabel online eller besøk oss i butikken.

54 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Kabel-type
Størrelse
USB-standard
Aktiv forlengelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.