Batterigrep

Ett batterigrep er et godt supplement du kan sette på kameraet, et ekstra grep som festes på undersiden av kameraet. Et batterigrep har plass til flere batterier, noe som forlenger batteritiden til kameraet. Det er også lettere å ta vertikale bilder med dette, ettersom du får et bedre grep, også i horisontal modus, spesielt for de mindre kameraene hvor grepet ikke opprinnelig er så stort. Det blir også bedre vektfordeling ved bruk av blits, kameraet blir ikke så fortungt. Varemerker som Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic m.fl. Kjøpt ditt batterigrep online eller i butikk!

42 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kameratilbehør
Filtrering

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.