Batterigrep

Ett batterigrep er et godt supplement du kan sette på kameraet, et ekstra grep som festes på undersiden av kameraet. Et batterigrep har plass til flere batterier, noe som forlenger batteritiden til kameraet. Det er også lettere å ta vertikale bilder med dette, ettersom du får et bedre grep, også i horisontal modus, spesielt for de mindre kameraene hvor grepet ikke opprinnelig er så stort. Det blir også bedre vektfordeling ved bruk av blits, kameraet blir ikke så fortungt. Varemerker som Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic m.fl. Kjøpt ditt batterigrep online eller i butikk!

45 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kameratilbehør
Varemerker
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.