Batterigrep

Ett batterigrep er et godt supplement du kan sette på kameraet, et ekstra grep som festes på undersiden av kameraet. Et batterigrep har plass til flere batterier, noe som forlenger batteritiden til kameraet. Det er også lettere å ta vertikale bilder med dette, ettersom du får et bedre grep, også i horisontal modus, spesielt for de mindre kameraene hvor grepet ikke opprinnelig er så stort. Det blir også bedre vektfordeling ved bruk av blits, kameraet blir ikke så fortungt. Varemerker som Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic m.fl. Kjøpt ditt batterigrep online eller i butikk!

22 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kameratilbehør
Varemerker
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.