Batterigrep

Ett batterigrep er et godt supplement du kan sette på kameraet, et ekstra grep som festes på undersiden av kameraet. Et batterigrep har plass til flere batterier, noe som forlenger batteritiden til kameraet. Det er også lettere å ta vertikale bilder med dette, ettersom du får et bedre grep, også i horisontal modus, spesielt for de mindre kameraene hvor grepet ikke opprinnelig er så stort. Det blir også bedre vektfordeling ved bruk av blits, kameraet blir ikke så fortungt. Varemerker som Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic m.fl. Kjøpt ditt batterigrep online eller i butikk!

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen