Canon Batterigrep BG-E16
Artikkelnummer: 1014367

Canon Batterigrep BG-E16

Batterigrep BG-E16

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
2 858 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Robust grep med vertikale kontroller og plass for 2 batterier. BG-E16 forbedrer håndteringen av EOS 7D Mark II og gir bedre grep og ekstra kontroller for vertikal fotografering. Batterigrepet gir mulighet for å bruke 2stk LP-E6N batterier, noe som gir dobbelt så mange bilder. Få tilgang til alternative strømalternativ, du kan velge mellom Canons oppladbate LP-E6N batterier og lettilgjengelige AA/LR6-batterier eller Ni-MH-batterier. Batteriet har samme værtetting som kamerahuset. Leveres med: Batterimagasin BGM-E16 Softcase til BGM-E16

[TEXT1014583797]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.