Kameraremmer

Kjøp kamerarem til ditt kamera hos oss, online eller i butikk! En kamerarem hjelper deg som fotograf å beskytte kameraet ditt fra uforventede hendeleser, men er også et godt hjelpemiddel som gir avlastning mens du fotograferer. I vårt brede sortiment av kameraremmer finnes det mange ulike farger, uansett hvilken stil du har. Hos oss kjøper du håndleddsremmer, skulderremmer, slingremmer, belteremmer, vester, seler og diverse hengeanordninger fra Black Rapid, Peak Design, Matin, Leica, Think Tank m.fl.

52 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kameratilbehør
Varemerker

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.