Skulderstropper

Kjøp skulderremmer hos oss, online eller i butikk. En skulderrem er et tilbehør som gjør at du komfortabelt og sikkert kan være med deg kameraet ditt, slik at du alltid har det lett tilgjengelig når du fotograferer. Skulderremmen hjelper deg å forebygge skader på utstyret ditt, og reduserer risikoen for at du mister kameraet ditt. Hos oss kan du kjøpe skulderremmer fra varemerker som Think Tank, Peak Design, Matin, Canon, Manfrotto, Sony, Leica m.fl..

18 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kameraremmer
Varemerker

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.