Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rotaball Triple Harness

Sun-Sniper Rotaball Triple Harness

1027880
2 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Dobbel kamerarem i "Backpack"-stil. Utmerket for å bære to speilreflekskameraer og ha umiddelbar tilgang til begge to. Begge hovedremmene er utstyrt med sjokk-absorberende gummi for en mykere belastnig, selv med tungt utstyr. Et lettere kamera kan i tillegg bæres på brystet.

Denne remmen kommer med ryggsekk for å bære laptop opp til 17" og diverse tilbehør.

Rotaball TPH bruker Sun-Snipers løsning med vaier i remmene for å forhindre tjuveri av utstyret. Festet i remmene skrus inn i kameraet som så kan rotere fritt, for å forhindre at kameraene løsner ufrivillig.

Fordeler:

  • Passer både menn og kvinner
  • Tjuverisikring
  • Lar deg bære opp til 5 kg komfortabelt
  • Umiddelbar tilgang til kameraene.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.