Garanti 4 Year Complete Coverage

Sony Garanti 4 Year Complete Coverage

1036870
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Sony 4 Year Complete Coverage

Forlenget garanti med beskyttelse for utilsiktet skade for Sony videokameraer (ikke Pro), kompaktkameraer, systemkameraer og objektiver.

Ved kjøp av Sony Complete Coverage får du et kort med en aktiveringskode. Denne koden brukes for å aktivere din ekstra beskyttelse innen 30 dager fra du kjøper produktet ditt. Garantien er koblet til et produkt via serienummer, som så knyttes til denne enheten.

Vilkår for forlenget garanti inklusive utilsiktet skade

Aktiveringslink:

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.