Power Zoom adapter PZ-E1

Canon Power Zoom adapter PZ-E1

1025511
1 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Jevnere zoom med topp fingerfølese
Denne kompakte og lette zoomadapteren gjør at du kan filme pene jevne filmer med EF-S 18 mm-135 mm f/3.5-5.6 IS USM. Adapteren kobles til objektivet via en integrert låsemekanisme og gir en lett justering av zoomhastigheten for å gi deg optimal kontroll. Skape profesjonelle nyhetsklipp, dokumentarer og andre filmer i høy kvalitet med naturligere zoombevegelser.

Adaptern har kontroller for zoommodus og hastighetsmodus og du kan fjernstyre zoomingen med WiFi og Canon Camera Connect-app. Sammenlignet med å manuelt vri objektivets zoomring gir denne adapteren stødigere justering over zoomhastigheten for å få repeterbare bevegelser.

Leveres med:

  • Veske
  • 2 stk alkaliske batterier (LR03)
  • Manual

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.