USB-minne 128GB Ultra USB 3.0

Sandisk USB-minne 128GB Ultra USB 3.0

1017157
  • Medfølgende programvare SanDisk SecureAccess
  • Kompatibel med både USB 3.0- og 2.0-enheter
  • Beskyttes med 128-biters AES-kryptering
489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

USB-minne med høy hastighet
USB 3,0-minnet  kombinerer høy hastighet med generøs kapasitet i et elegant og kompakt format. Den er kompatibel med både USB 3.0- og 2.0-enheter. Du får med programvaren SanDisk SecureAccess som gjør at du kan stille inn en passordbeskyttet privat mappe på din enhet. Dine filer beskyttes da med 128-biters AES-kryptering.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.