Reflektorskjermer

Kjøp reflektor hos oss, online eller i butikk. En reflektor er et rimelig, enkelt og smidig verktøy for å forme lyset i bildene dine. En reflektor er bra dersom du vil at bildene skal lyses opp naturlig, men reflektoren kan også hjelpe til med å jevne ut mørke og uflatterende skygger i ansiktet. Hos oss kan du kjøpe reflektorer i ulike størrelser og farger, fra de mer rimelige alternativene til reflektorer av høy kvalitet. I sortimentet finnes varemerker som Lastolite, Phottix, Profoto og Manfrotto.

30 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Størrelse

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.