Reflektorskjerm

En reflektorskjerm, også kjent som en refleksskjerm, er en rimelig, enkel og praktisk måte å reflektere lys fra blits, studiolys eller naturlig sollys for å lyse opp motivet eller lette opp skygger. De bidrar til å lyse opp bildene dine på en myk og naturlig måte, jevner ut mørke og lite flatterende skygger i ansiktet ved portrettfotografering og kan til og med farge lyset litt. Hos oss kan du kjøpe refleksskjermer i ulike størrelser og farger fra merker som Godox, Profoto og flere andre. Handle direkte på nettet eller besøk oss i butikkene våre for personlig assistanse.

Filtrering
  Viser 15 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen