Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit

Lastolite Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit

307071
  • Plasser din TriGrip i futteralet, og du har to nye overflater å bruke
  • Lett å holde, takket være håndtaket
  • Åtte ulike materialer som varierer fargetoner og refleksjoner

Velg variant

1 445 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit
EzyBalance Gråkort 30 cm
Lysstativ 1100 Universal Brack
2 813 NOK
Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit
Stativ Pro 85-235 EL-30101
Trigrip braket med blitsholder
3 263 NOK
TriFlip er designet for å øke mangesidigheten hos Lastolites populære TriGrip reflektor. Plasser TriGrip-en i futteralet, og vips så har du to nye sider som kan benyttes.

Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen og puttes i et futteral.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.