Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Reflektor 95 cm Sunfire/hvit

Lastolite Reflektor 95 cm Sunfire/hvit

43034
  • Brukes for å ta vekk kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet
  • Kan brukes til blitser, fastlys og eksisterende lys utendørs
  • Slås sammen og oppbevares i et medfølgende futteral

Velg variant

1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Reflektor 95 cm Sunfire/hvit
Lampestativ
Hållare för reflexskärm 95-180cm
2 879 NOK
Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen og puttes i et futteral.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.