Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tri-Grip 75cm

Lastolite Tri-Grip 75cm

43132
  • Bekvemt håndtak
  • Sunlite betyr at overflaten er stripete med striper med sølv og gull
  • Refleksskjermer brukes for å ta vekk skarpe kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Tri-Grip 75cm
Lampestativ
Trigrip braket med blitsholder
3 379 NOK
Tri-grip refleksskjerm Sunlite/SoftSilver
Den nye sammenleggbare reflektoren TRI GRIP gir muligheten til å kontollere en håndholdt refkeksskjerm med en hånd. Med ett bekvemt håndtak kan refleksskjermen enkelt kontrolleres uten behov av stativ. Sunlite/SoftSilver er to nye overflater. Sunlite er sølv og gull stripete. For å få en svag varm farge i overflaten har man lagt inn to striper med sølv for hver stripe med gull. SoftSilver er sølv og hvit stripete.

Se filmene på Lastolites hjemmeside fortips om hvordan du bruker refleksskjermen.

Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen og puttes i et futteral.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.