Rengjøring

Kjøp rengjøring til ditt kamera og objektiv hos oss, online eller i butikk! Ditt kamera, objektiv og øvrig kamerautstyr må beskyttes og rengjøres med jevne mellomrom for at bildene dine skal ha høy kvalitet. Smuss av ulike typer kan havne litt over alt på kamerautstyret ditt, og i enkelte tilfeller kan det fullstendig ødelegge bildet ditt. Hos oss kan du kjøpe rengjøringskit, pussekluter, sensorrengjøring, blåsebelger, linserengjøring og skjermrengjøring til kamerautstyret ditt.

24 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.