Rengjøring

Kjøp rengjøring til ditt kamera og objektiv hos oss, online eller i butikk! Ditt kamera, objektiv og øvrig kamerautstyr må beskyttes og rengjøres med jevne mellomrom for at bildene dine skal ha høy kvalitet. Smus av ulike typer kan havne litt over alt på kamerautstyret ditt, og i enkelte tilfeller kan det fullstendig ødelegge bildet ditt. Hos oss kan du kjøpe rengjøringskit, pussekluter, sensorrengjøring, blåsebelger, linserengjøring og skjermrengjøring til kamerautstyret ditt.

40 produkter
Vise som
Sorter etter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.