Pussekluter

Kjøp pusseklut hos oss, online eller i butikk. Støv, skitt og små partikler er noe de fleste fotografer vil unngå, ettersom kameraet og dets tilbehør er svært følsomt. Til forskjell fra en vanlig stoffbit i bomull er pussekluten produsert i et mykt og absorberende materiale av mikrofiber. Pussekluten har egenskapen at den kan "løfte" vekk smuss og fremfor alt fett fra frontlinsen på en måte som er vanskelig å oppnå med andre materialer. En pusseklut bør finnes i alle fotografers kameraveske for og raskt og ankelt kunne rengjøre utstyret ditt, men også i forebyggende tilfeller.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.