Pussekluter

Kjøp pusseklut hos oss, online eller i butikk. Støv, skitt og små partikler er noe de fleste fotografer vil unngå, ettersom kameraet og dets tilbehør er svært følsomt. Til forskjell fra en vanlig stoffbit i bomull er pussekluten produsert i et mykt og absorberende materiale av mikrofiber. Pussekluten har egenskapen at den kan "løfte" vekk smuss og fremfor alt fett fra frontlinsen på en måte som er vanskelig å oppnå med andre materialer. En pusseklut bør finnes i alle fotografers kameraveske for og raskt og ankelt kunne rengjøre utstyret ditt, men også i forebyggende tilfeller.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.