Rengjøringskit

Kjøp rengjøringskit hos oss, online eller i butikk! Støv, skitt og andre små partikler er noe de fleste fotografer ikke ønsker seg, ettersom kameraet og tilbehøret er følsomme. Et rengjøringskit består oftest av rengjøringsservietter og en pusseklut i mikrofiber, støvbørste og blåsebelg, noe som gjør at du med et rengjøringskit i vesken har med det mest nødvendige for rengjøring av kamerautstyret ditt.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.