Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ

Kjøp stativ, kamerastativ og videostativ hos oss, online eller i butikk! Et stativ hjelper deg å stabilisere bilder og filme, og er perfekt å bruke dersom du skal fotografere panoramabilder, selvportrett, landskap eller dyr, om du fotograferer med lang lukkertid eller vil lage en timelapse. Hos oss kan du kjøpe kamerastativ og videostativ, etbensstativ, bordstativ, selfiestick, stativhoder og stativtilbehør fra Manfrotto, Benro, Gitzo, Moza og Sirui m.fl.

1284 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Stativhode
Materiale
Nedfellbar midtsøyler
Twin-ben
Benseksjoner
Groundlevel spreader
Låsetype
Kort / ingen midtsøyle
Garanti
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.