Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ActionPod

Dinkum Systems ActionPod

1023495
325 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dinkum Systems ActionPod
Hendig, bøyelig stativ med klemme for rask montering. Stativet er stabilt og kan festes hvor som helst - på sykkelen, rullebrettet, bildøren, ryggsekken, motorsykkelen eller kanskje et tre. Den sterke fjærklemmen sikrer godt feste, og kan enkelt flyttes på. Armen er 17cm lang og har fem ledd. Passer glimrende til GoPro, Sony ActionCam og mindre videokameraer samt tilbehør med 1/4 skruefeste.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.