Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bordstativ Pixi hvit

Manfrotto Bordstativ Pixi hvit

1015439
269 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Manfrotto Pixi
Bordsstativ for kompakte systemkamera. Ved å slå i sammen bena kan du bruke de som et komfortabelt ekstra grep ved filming. Med en kjekk trykknapp for å kunne låse opp hodet på en rask måte. Når du slipper knappen låses automatisk hodet der du ønsker å ha det. Solid konstruksjon laget i rustfritt stål med gummiføtter for ekstra stabilitet. Med universal 1/4" gjenge så den kan brukes til de fleste kamera.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.