Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ Systematic Exact GT5543LS serie 5

Gitzo Stativ Systematic Exact GT5543LS serie 5

1032708
  • Tåler en last på 40 kilo, på tross av en lav vekt på 2,82 kilo
  • Arbeidshøyden er fra lave 10 cm helt opp til 156 cm i toppmodus. Stativet er 60 cm høyt i sammenslått modus
  • G-Lock Ultra for sikker benlås og rask håndtering
14 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Gitzo stativ Systematic, serie 5 lang, 4 seksjoner

Gitzo GT5543LS Serie 5 Systematic Long er et kraftig 4-seksjons profesjonelt karbonfiberstativ designet for å støtte lange objektiver og tunge kameraer. Serie 5 er Gitzos stiveste stativ, og som resten av Systematic-familien setter det standarden  når det gjelder styrke, stabilitet og modularitet. GT5543LS-spindelen i støpegodts kan åpnes og stenges, slik at hvert stativ kan konfigureres med en topplate, rack- eller glidende midtpillar, videoskål for halvkule, nivelleringsbase eller annet Systematic-tilbehør.

Fordeler:

  • Gitzos sterkeste 4-seksjons karbonfiberstativ
  • G-Lock Ultra for sikre benlåser og rask håndtering
  • Stor allsidighet takket være et stort tilbehørssortiment
  • Det mest stive stativet i hele Gitsos sortiment

GT5543LS veier 2,82 kg og sikrer en enestående nyttelast på 40 kg. Den når så langt som fra 10 cm og opp til 156 cm, og kan slås sammen til 60 cm. En i høy grad pålitelig, allsidig, portabel løsning. Stativet har Gitzos Carbon eXact-rør med G-Lock Ultra vridelås som raskt forbinder beindelene og beskytter de fra skittskader. Nye ultra-stabile, utbyttbare føtter gjør dette stativet enda sikrere. Easy Link-festet tilbyr en økt allsidighet og ergonomi, samt gjør det mulig for brukeren å koble til et bredt utvalg av tilbehør, som Manfrottoarmer, LED-belysning, bildeskjermer osv.

Med en øvre bendiameter på 41,3cm er det høye, 4-seksjons GT5543LS både mer robust og mer kompakt (dets øvre spindel deles med Series 3-stativet), og tilbyr en perfekt lengde/høydeforhold - også uten en midtpilar. Dette er et svært populært valg for profesjonelle fotografer som søker en pålitelig og stabil støtte som kan bære tungt profesjonelt utstyr med lange objektiver øverst.

GT5543LS ersätter GT5542LS

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.