Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ Systematic GT5533LS Serie 5 karbonfiber

Gitzo Stativ Systematic GT5533LS Serie 5 karbonfiber

1032100
  • Gitzos sterkeste, langversjons 3-seksjons karbonfiberstativ
  • G-Lock Ultra for sikker benlås og rask håndtering
  • Stor allsidighet takket være et stort tilbehørssortiment
  • Det stiveste stativet i hele Gitzos sortiment
  • Brede og tilpasningsbare føtter for uslåelig stabilitet
11 497 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Gitzo Systematic GT5533LS Serie 5

Systematic er valget for krevende profesjonelle fotografer som bruker lange objektiver og tunge kameraer. Systematic er Gitzos sterkeste og mest stabile stativserie. Denne nye serien har ben av karbonfiber Exact, nye ultrastabile føtter og EasyLink-tilkobling, slik at du kan feste Manfrotto-tilbehør som for eksempel LED-belysning direkte på stativet.

Kompatibel med Gitzo 100mm nivelleringskål (ikke inkludert).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.