Fujifilm Fujifilm GFX 100 II
Fujifilm Fujifilm GFX 100 II
Fujifilm Fujifilm GFX 100 II
Fujifilm Fujifilm GFX 100 II
Fujifilm Fujifilm GFX 100 II
Fujifilm Fujifilm GFX 100 II
Artikkelnummer: 1060641

Fujifilm Fujifilm GFX 100 II

Flaggskip som kombinerer høyeste bildekvalitet med hastighet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 102 megapikslers sensor
 • Seriebildeopptak med 8 bilder/s
 • Videoopptak i 8K 30P
95 974 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Flaggskipsmodellen Fujifilm GFX100 II tar GFX-serien til et helt nytt nivå når det kommer til høyest mulig bildekvalitet kombinert med hastighet. Med den nyutviklede høyhastighetssensoren, som er 70 % større enn en småbildesensor, med 102 megapiksler og X-Processor 5, leverer GFX100 II det høyeste serieopptaket, den raskeste autofokusen og den mest imponerende videoytelsen i historien til GFX-serien, slik at den kan utvide bruksfeltet og møte behovene til profesjonelle fotografer og filmskapere.

Fordeler

 • Nyutviklet bakbelyst sensor på 102 megapiksler
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil 8 nivåer av kompensasjon
 • Imponerende elektronisk søker
 • Robust støv- og værbeskyttet konstruksjon
 • Kontinuerlig opptak med 8 bilder/s
 • Berøringsfølsom 3,2-tommers LCD-skjerm
 • Videoopptak i 8K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt
 • Rask og nøyaktig autofokus
 • Motivgjenkjenning med deep learning AI-teknologi
 • Doble minnekortspor

Kontinuerlig opptak med 8 bilder/s

GFX100 II har en nyutviklet 102MP bildesensor "GFX 102MP CMOS II HS" med dobbelt så høy lesehastighet sammenlignet med forrige generasjon, noe som muliggjør kontinuerlig opptak med opptil åtte bilder per sekund. Kameraet har fått utvidet bufferminne og kortspor for CFexpress for å kunne ta lange sekvenser i høy hastighet ved for eksempel sport- og actionfotografering, samtidig som den beholder høye oppløsningen og bildekvaliteten som er synonymt med et mellomformatkamera.

Utrolig rask autofokus

GFX100 II har en forbedret algoritme og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en veldig imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer som bruker briller eller munnbeskyttelse. Kameraets "Zone AF"-funksjon kan nå tilpasses og formen på AF-området kan justeres for å passe opptakssituasjonen for mer nøyaktig autofokus.

Imponerende elektronisk søker

GFX100 II er utstyrt med en imponerende elektronisk søker med svært høy oppløsning (9,44 millioner punkter) og forstørrelse (1,0x). Søkeren har en oppdateringshastighet på opptil 120 bilder/s for å kunne følge motiver i rask bevegelse samt forbedret synlighet og mindre forvrengning ved øyebevegelser. Den elektroniske søkeren er avtakbar og sammen med EVF-TL1-tilbehøret blir den 0° -90° ved opptak i horisontal posisjon og fra -45° ~ + 45° ved opptak i vertikal posisjon.

Bildestabilisering med åtte kompensasjonsnivåer

GFX100 II har en nyutviklet femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil åtte stopp lengre lukkerhastighet ved å bruke bildeinformasjon for å oppdage kamerarystelser, noe som gir bedre forhold for for eksempel håndholdt videoopptak og fotografering i lav lys. Som tidligere GFX-kameraer med innebygd bildestabilisering, har nye GFX100 II Pixel Shift Multi-Shot-funksjonen, som muliggjør fire ganger så høy oppløsning med nøyaktig fargegjengivelse.

Imponerende videoytelse og flere nye funksjoner

Kameraets nye raske bildesensor og kombinert med X-Processor 5 muliggjør 4:2:2 10-bits videoopptak internt i 4K/60P og 8K/30P med støtte for en rekke kodeker inkludert Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir svært høy bildekvalitet med lav komprimering og reduserer belastningen på datamaskinen under etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. Når du bruker Apple ProRes, kan kameraet bruke proxy-videoopptak (Apple ProRes 422 Proxy), noe som reduserer belastningen på datamaskinen under redigering for å strømlinjeforme den generelle arbeidsflyten fra filming til etterproduksjon. Flere nye funksjoner er lagt til for å gjøre videoopptak enklere som bølgeform, vektorskop og fokuskart.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen