Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1100055

Fujifilm X100VI Silver

Kompaktkamera med høy oppløsning og innebygd bildestabilisering

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 40,2 megapiksler APS-C-sensor
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS)
 • Høykvalitets vidvinkelobjektiv
19 990 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FUJIFILM X100VI er den sjette generasjonen i X100-serien og har en ny bildesensor på 40,2 MP og X-Processor 5 som gir den beste bildekvaliteten og raskeste autofokusen i X100-seriens historie. I tillegg er kameraet det første i serien med fem-akset bildestabilisering (IBIS), som kompenserer for opptil seks lukkertrinn uten at det har økt størrelsen. X100VI kombinerer en unik design og håndtering med imponerende funksjoner og fantastisk bildekvalitet. Dette, sammen med Fujifilms legendariske fargegjengivelsesteknologi, gjør det til den perfekte følgesvenn for både profesjonelle fotografer og kreative entusiaster innen et bredt spekter av fotografering.

Fordeler

 • Bakbelyst APS-C-sensor på 40,2 megapiksler uten optisk lavpassfilter
 • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet som den forrige generasjonen
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil seks kompensasjonstrinn
 • Vidvinkelobjektiv av høy kvalitet, FUJINON 23 mm f/2 (tilsvarende 35 mm) inkl. firetrinns ND-filter
 • Værbestandig når tilbehørsadapterringen og beskyttelsesfilteret er påmontert
 • Motivgjenkjenning med AI-teknologi med dyp læring som finner og sporer motivene dine
 • Serieopptak med 11 bilder per sekund med mekanisk lukker. Opptil 20 bilder per sekund med elektronisk lukker.
 • Mange og intuitive kontroller, inkludert joystick for AF-punktkontroll.
 • Vippbar, berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm
 • Funksjon for å begrense AF-intervallet
 • Hybridsøker - Optisk søker med overliggende digital informasjon kombinert med en elektronisk søker med 3 690 000 punkter.
 • Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser (20)
 • Videoopptak i 6K 30 bilder per sekund og 4K 60 bilder per sekund
 • Full-HD høyhastighetsvideo med opptil 240 bilder per sekund

Høyoppløselig bildesensor og imponerende autofokus.

Den nye bakbelyste X-Trans™ CMOS 5 HR-sensoren på 40,2 MP og den raske X-Processor 5 gir nye X100VI den høyeste bildekvaliteten noensinne. Den nye bildesensoren har en ny pikselstruktur som effektivt fanger opp en større mengde lys, slik at ISO125 er standardfølsomheten. Eksponeringstiden kan også styres med større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner, noe som har forbedret den raskeste elektroniske lukkertiden med 2,5 trinn fra tidligere 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir brukerne muligheten til å fotografere med den største blenderåpningen selv i ekstremt sterke lysforhold.

Fast objektiv med 23 mm brennvidde

I likhet med forgjengeren har X100VI et objektiv med fast brennvidde på 23 mm (tilsvarende 35 mm) med en maksimal blenderåpning på f/2, innebygd firetrinns ND-filter og senterlukker. Objektivet er konstruert med to asfæriske linseelementer for høy oppløsning og redusert forvrengning.

20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser

X100VI har 20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser, inkludert den nye "REALA ACE" som gir bilder med et bredt utvalg av karakteristiske toner. "REALA ACE" gir en naturtro fargegjengivelse og høy tonalitet, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av motiver og situasjoner. Filmsimuleringene bygger på Fujifilms 90-årige arv og erfaring innen fotografisk filmutvikling og har vært en viktig del av X100-seriens enorme popularitet. X100VI støtter HEIF-bildeformatet, som gir 10-bit bildekvalitet i filer som er opptil 30 % mindre enn standard JPEG-filer, og kombinert med en av Fujifilms populære filmsimuleringer gir det muligheten til å levere bilder av høy kvalitet rett ut av kameraet.

Utstyrt med en kraftig prosessor

X-processor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som den forrige generasjonen og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med AI-teknologi for dyp læring som finner og sporer motiver på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog.

Imponerende stabilisering og 6K-videoopptak

X100VI er det første kameraet i X100-serien med innebygd bildestabilisering (IBIS), som er imponerende integrert med kun en minimal økning i størrelse og vekt. Den femaksede bildestabiliseringen kompenserer for opptil seks trinn lengre lukkertider ved å bruke bildeinformasjon til å registrere kamerarystelser, noe som forbedrer forholdene ved for eksempel håndholdt videoopptak og fotografering i svakt lys.

Utstyrt med en avansert hybridsøker

I likhet med tidligere modeller i serien har X100VI en avansert hybridsøker som gjør det mulig å veksle mellom den optiske søkeren, som gir en konstant visning av motivet uten tidsforsinkelse, og den elektroniske søkeren, som gir bedre kontroll over eksponering og farger under fotografering. Som før gir den optiske søkeren en parallaksekorrigert bilderamme som dekker 95 % av det endelige bildet. Hybridsøkeren bruker et OLED-panel med høy oppløsning (3 690 000 punkter), lysstyrke og kontrast for å vise flotte detaljer i både mørke og lyse områder av bildet.

Videoopptak med 6K 30 fps og 4K 60 fps

Kameraets høyoppløselige bildesensor og nye prosessor muliggjør 4:2:2 10-bit videoopptak internt i 6K/30P og 4K/60P med støtte for ulike kodeker (H.264 og H.265). X100VI har en 4K HQ-modus der svært høy detaljrikdom oppnås gjennom 6K-oversampling.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen