Fujifilm Fujinon 8mm f/3,5 WR
Fujifilm Fujinon 8mm f/3,5 WR
Artikkelnummer: 1059909

Fujifilm Fujinon 8mm f/3,5 WR

Kompakt ultravidvinkel med fast brennvidde til APS-C

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lysstyrke f/3,5
 • Værbestandig konstruksjon
 • Lite focus breathing
9 880 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujinon 8mm f/3,5 WR er en 8mm ultravidvinkel til APS-C, som tilsvarer 12mm brennvidde på en fullformatsensor, og med en lysstyrke på f/3,5. Det er et kompakt og lett objektiv som bare veier rundt 220 gram, støtter opptil 40MP,  har minimalt med focus breathing og er værbestandig.

Fordeler

 • Lysstyrke f/3,5
 • Værbestandig konstruksjon
 • Lav grad av fokuspusting
 • Filterdiameter 62mm
 • Vekt ca 220 gram

Perfekt for vlogging

Utvalget gjør objektivet perfekt egnet til en rekke forskjellige typer bilder, som landskap, arkitektoniske bilder og actionfylte bilder når du ønsker å fange så mye av det som skjer med et spennende perspektiv. XF 8mm f/3,5 er også utmerket for de som bruker kameraet til vlogging, slik at de kan fange både seg selv og omgivelsene.

Avansert optisk design

Takket være den lange erfaringen og avanserte teknologien bak konstruksjonen av FUJINON-objektiver, er det intet unntak at objektivet er bygget for å gi høyest mulig kant-til-kant skarphet og oppløsning. Objektivet består av 12 elementer i ni grupper, med to ED, og tre asfæriske linseelementer for å minimere utseendet til sfærisk og kromatisk aberrasjon og gi eksepsjonell detaljgjengivelse.

Utrolig kompakt design

De asfæriske og ED-linseelementene som finnes i objektivet er nøyaktig plassert for å oppnå en kompakt design på 52,8 mm og en lett vekt på bare 215g. Den kompakte utformingen gjør objektivet til en perfekt følgesvenn, og filterdiameteren er på 62 mm, noe som gjør det enkelt å montere forskjellige filtre for å forbedre resultatet.

Objektivet er værforseglet

Objektivet er forseglet mot støv og fukt på ti steder hvor det fremre linseelementet har et vannavvisende flourbelegg og tåler temperaturer ned til -10 grader Celsius.

Rask og nøyaktig autofokus

Autofokusen er rask og presis takket være en intern motor hvor hastigheten på AF er ekstremt høy på hele 0,02 sekunder. Det er veldig nyttig hvis du trenger å fange motiver med mye bevegelse. Blenderåpning styres noe via en blenderring på objektivet eller med kameraets inngangshjul.

Leveres med

 • Fujinon 8mm f/3,5 WR
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen