Fujifilm Fujinon MKX 18-55mm T2.9
Fujifilm Fujinon MKX 18-55mm T2.9
Artikkelnummer: 1038572

Fujifilm Fujinon MKX 18-55mm T2.9

Fujinon MKX 18-55mm T2.9

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
39 997 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Høypresterende Cine-objektiv Fujinon MK 18-55mm T2.9 til Fuji X-kameror

ENG- og Cinema-filmoptikk med Fujifilm X-mount for Super 35 og og Aps-C sensorer. Med design og egenskaper for filmhåndtering gir Fujinin MK-serien deg maksimale filmmuligheter.

Fordeler:

  • ENG/Cinema-type
  • Macromodus
  • 0.8mm tannhjul
  • Parfocal-opikk
  • Uten Zoom-breathing
  • 200° fokusring
  • Trinnløs blender
  • Mulighet for å justere registeravstand

ENG/Cinema-type

Med design og egenskaper spesielt designet for ENG/Cinema forenkler Fujinon MK-serien håndteringen. Både 18-55/T2,9 og 50-135/T2,9 har samme plassering og størrelse for fokus, iris og zoom-kontrollen, noe som gjør det lett og raskt å bytte mellom disse, spesielt ved bruk av followfocus. Frontdiameteren er 85mm på begge objektivene, noe som gjør at du heller ikke trenger å bytte mattebox. Filterdiameteren er 82mm på begge objektiv. Zoom, fokus og iris-ringene bruker standard 0.8mm avstand mellom tannhjulene for kompabilitet med ulike followfocussystem, og optikken er også utstyrt med en Macro-modus for å minske nærgrensen ned til 0,8m for 18-55 f/t2.0 og 1.2 for 50-135/T2,9.

Parfocal-optikk

Parfocal-optikk innebærer at fokusens plassering ikke endrer seg når du zoomer. Dersom du vil gjøre en inn- eller utzooming kan du være sikker på at fokus sitter der det skal gjennom hele zoom-bevegelsen.

Uten Zoom-breathing

Du kan gjøre pene inn-/utfokuseringer uten at brennvidden endres når du gjør det. Ved å separere zoom og fokuselementene i optikken kan du unngå breathing-effekten som gjerne oppstår i stillbildeoptikk.

200° fokusring

Med en fokusring som roteres 200° får du en høyere nøyaktighet på fokusen enn om du bruker vanlig stillbildeoptikk. Fokusringen er kompatibel med followfokussystem, samtidig som rotasjonslengden er kort nok til å justeres for hånd dersom det skulle trengs.

Trinnløs blender

Optikken er designet med trinnløs blender for en myk iris-justering. Det finnes også mulighet til å justere registeravstanden/Flange-distans for at du skal kunne optimere avstanden mellom sensor og optikk, avhengig av hvilket kamera som benyttes.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.