Fujinon MKX 18-55mm T2.9

Fujifilm Fujinon MKX 18-55mm T2.9

1038572
39 998 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Høypresterende Cine-objektiv Fujinon MK 18-55mm T2.9 til Fuji X-kameror

ENG- og Cinema-filmoptikk med Fujifilm X-mount for Super 35 og og Aps-C sensorer. Med design og egenskaper for filmhåndtering gir Fujinin MK-serien deg maksimale filmmuligheter.

Fordeler:

  • ENG/Cinema-type
  • Macromodus
  • 0.8mm tannhjul
  • Parfocal-opikk
  • Uten Zoom-breathing
  • 200° fokusring
  • Trinnløs blender
  • Mulighet for å justere registeravstand

ENG/Cinema-type

Med design og egenskaper spesielt designet for ENG/Cinema forenkler Fujinon MK-serien håndteringen. Både 18-55/T2,9 og 50-135/T2,9 har samme plassering og størrelse for fokus, iris og zoom-kontrollen, noe som gjør det lett og raskt å bytte mellom disse, spesielt ved bruk av followfocus. Frontdiameteren er 85mm på begge objektivene, noe som gjør at du heller ikke trenger å bytte mattebox. Filterdiameteren er 82mm på begge objektiv. Zoom, fokus og iris-ringene bruker standard 0.8mm avstand mellom tannhjulene for kompabilitet med ulike followfocussystem, og optikken er også utstyrt med en Macro-modus for å minske nærgrensen ned til 0,8m for 18-55 f/t2.0 og 1.2 for 50-135/T2,9.

Parfocal-optikk

Parfocal-optikk innebærer at fokusens plassering ikke endrer seg når du zoomer. Dersom du vil gjøre en inn- eller utzooming kan du være sikker på at fokus sitter der det skal gjennom hele zoom-bevegelsen.

Uten Zoom-breathing

Du kan gjøre pene inn-/utfokuseringer uten at brennvidden endres når du gjør det. Ved å separere zoom og fokuselementene i optikken kan du unngå breathing-effekten som gjerne oppstår i stillbildeoptikk.

200° fokusring

Med en fokusring som roteres 200° får du en høyere nøyaktighet på fokusen enn om du bruker vanlig stillbildeoptikk. Fokusringen er kompatibel med followfokussystem, samtidig som rotasjonslengden er kort nok til å justeres for hånd dersom det skulle trengs.

Trinnløs blender

Optikken er designet med trinnløs blender for en myk iris-justering. Det finnes også mulighet til å justere registeravstanden/Flange-distans for at du skal kunne optimere avstanden mellom sensor og optikk, avhengig av hvilket kamera som benyttes.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.