Kampanje
Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart
Artikkelnummer: 1022628

Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart

Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Normalobjektiv som tilsvarer 50mm
  • Værtett
  • Rask og nøyaktig autofokus
4 442 NOK

X-S10 Lens Bundle

Spar 2000,- ved kjøp med Fujifilm X-S10!

Akkurat nå kan du spare 2000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med Fujifilm X-S10 (kamerahus eller kit). For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på "les mer". Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen gjelder t.o.m 31/3 - 2023.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm XF 35mm f/2.0 R WR
Et kompakt og praktisk objektiv med høy bildekvalitet og rask autofokus. Den faste brennvidden, som tilsvarer 53 mm på fullformat gjør dette til et normalobjektiv som er anvendelig til svært mange motiver. Objektivet har ni linseelementer i seks grupper, inkludert to asfæriske elementer. Du får skarpe bilder selv på største blender, og med en vakker bokeh.

Leveres med solblender. 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.