Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart

Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart

1022628
  • Normalobjektiv som tilsvarer 50mm
  • Værtett
  • Rask og nøyaktig autofokus
4 480 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart
UV-Filter 43mm PD WMC
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
4 788 NOK
Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart
UV-filter L395 SMC 43 mm
Solblender til Fujinon XF 35mm, 23mm f/2 R W
5 478 NOK

Fujifilm XF 35mm f/2.0 R WR
Et kompakt og praktisk objektiv med høy bildekvalitet og rask autofokus. Den faste brennvidden, som tilsvarer 53 mm på fullformat gjør dette til et normalobjektiv som er anvendelig til svært mange motiver. Objektivet har ni linseelementer i seks grupper, inkludert to asfæriske elementer. Du får skarpe bilder selv på største blender, og med en vakker bokeh.

Leveres med solblender. 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.