Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

1029615
  • Lyssterkt teleobjektiv med rask autofokus og en brennvidde tilsvarende 75-210 mm
  • Perfekt til portretter, men passer også utmerket til sport, produkter og naturfotografering
  • Objektivet er utstyrt med blenderring, værtetting, bildestabilisering samt rask, stille autofokus
17 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
MCEX-16 Mellomring
Objektivdekselholder m/strikk
18 848 NOK
Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
20 988 NOK

Værtettet zoomobjektiv for alle situasjoner
Dette værtettede objektivethar blitt utstyrt med Fujifilms bildestabilisator. Den har 50-140 mm i brennvidde og største blender på 2,8. I tillegg til vann står den også godt imot støv og lave temperaturer. Objektivet er utstyrt med trippellinjær motor som sammen bildestabilisator gjør at du aldri kommer til å gå glipp av et bilde, uavhengig av hvilken situasjon du befinner deg i.Objektivet er et perfekt valg når du skal fotografere portrett og snapshots men også når du skal fange motiv som beveger seg veldig fort og for allmen naturfotografering.

Fujifilm Telekonverter XF 1.4X TC WR
Telekonverter som monteres mellom kamerahuset og optikken og forlenger brennvidden med 1,4x. Den optiske konstruksjonen bestående av 7 linseelement i 3 grupper gjør at objektivets prestasjon bevares. Selv autofokushastigheten i objektivet forblir uforandret siden X-serien bruker sin bildesensor for autofokusering. Telekonverteren minimerer objektivets største blender med ett blendertrinn. Fujifilm XF 1.4X TC WR er værtettet for å passe med Fujifilms værtettede objektiv.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.