Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

1029615
  • Lyssterkt teleobjektiv med rask autofokus og en brennvidde tilsvarende 75-210 mm
  • Perfekt til portretter, men passer også utmerket til sport, produkter og naturfotografering
  • Objektivet er utstyrt med blenderring, værtetting, bildestabilisering samt rask, stille autofokus
17 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 72mm
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
18 778 NOK
Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
Objektivdekselholder m/strikk
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
19 148 NOK

Værtettet zoomobjektiv for alle situasjoner
Dette værtettede objektivethar blitt utstyrt med Fujifilms bildestabilisator. Den har 50-140 mm i brennvidde og største blender på 2,8. I tillegg til vann står den også godt imot støv og lave temperaturer. Objektivet er utstyrt med trippellinjær motor som sammen bildestabilisator gjør at du aldri kommer til å gå glipp av et bilde, uavhengig av hvilken situasjon du befinner deg i.Objektivet er et perfekt valg når du skal fotografere portrett og snapshots men også når du skal fange motiv som beveger seg veldig fort og for allmen naturfotografering.

Fujifilm Telekonverter XF 1.4X TC WR
Telekonverter som monteres mellom kamerahuset og optikken og forlenger brennvidden med 1,4x. Den optiske konstruksjonen bestående av 7 linseelement i 3 grupper gjør at objektivets prestasjon bevares. Selv autofokushastigheten i objektivet forblir uforandret siden X-serien bruker sin bildesensor for autofokusering. Telekonverteren minimerer objektivets største blender med ett blendertrinn. Fujifilm XF 1.4X TC WR er værtettet for å passe med Fujifilms værtettede objektiv.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.