Kampanje
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR sølv
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR sølv
Artikkelnummer: 1031755

Fujifilm Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR sølv

Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR sølv

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Smidig portrettobjektiv med en brennvidde tilsvarende 75mm
  • Rask autofokus og innebygd blenderring
  • Værtetting og lett vekt gjør at det også passer for naturfoto
4 990 NOK

X-S10 Lens Bundle

Spar 2000,- ved kjøp med Fujifilm X-S10!

Akkurat nå kan du spare 2000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med Fujifilm X-S10 (kamerahus eller kit). For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på "les mer". Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen gjelder t.o.m 31/3 - 2023.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm 50mm f/2,0 R WR er et kompakt og værbeskyttet objektiv for Fujifilms kameraer i X-serien. Objektivet er konstruert helt i metall, og er værtett på ti forskjellige steder, noe som gjør at objektivet ikke bare er pent og ser eksklusivt ut, men det tåler også mye vær og kulde.

Objektivet er utstyrt med egen blenderring der hvert steg gir et distinktivt avtrykk, slik at du enkelt kjenner hvor mange blenderrtinn du endrer. Objektivet har et internt autofokussystem med en såkalt "stepping motor" som gjør fokuseringen både stille og rask.

  • Værtett
  • Konstruksjon i metall
  • Stille og rask autofokus

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.