Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Cashback

Fujinon XF 56mm f/1.2 R

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1.2 R

1009479
  • Utmerket portrettobjektiv tilsvarende 85 mm og med høy lysstyrke
  • Høykvalitativ metallkonstruksjon
  • Blenderring og AF/MF-omkoblere med avstandsskala
9 478 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fuji X Vinter cashbackFå opp til 4000,- tilbake!

Les mer
På lager

Verdipakke

Fujinon XF 56mm f/1.2 R
Pusseklut mikrofiber
MCEX-16 Mellomring
10 376 NOK
Fujinon XF 56mm f/1.2 R
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
MCEX-11 Mellomring
11 276 NOK

Fujifilm XF 56mm f/1.2 R
Et objektiv laget for Fujifilms speilløse systemkameraer. Dette ekstremt lyssterke objektivet har en maksimal blender på f/1,2 og en brennvidde som tilsvarer 85mm på fullformat, noe som gjør det ideelt til portretter. Objektivet har en solid metallkonstruksjon med en deilig følelse av kvalitet og en manuell blenderring for suveren manuell betjening. En ny optisk design med 11 elementer i 8 grupper, to ED-glass og et dobbeltsidig asfærisk element ser til å korrigere omtrent alle optiske feil.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.