Fujinon XF 56mm f/1.2 R

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1.2 R

1009479
  • Utmerket portrettobjektiv tilsvarende 85 mm og med høy lysstyrke
  • Høykvalitativ metallkonstruksjon
  • Blenderring og AF/MF-omkoblere med avstandsskala
9 477 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Fujinon XF 56mm f/1.2 R
Pusseklut mikrofiber
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
10 875 NOK
Fujinon XF 56mm f/1.2 R
UV-filter L395 SMC 62 mm
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
10 115 NOK

Fujifilm XF 56mm f/1.2 R
Et objektiv laget for Fujifilms speilløse systemkameraer. Dette ekstremt lyssterke objektivet har en maksimal blender på f/1,2 og en brennvidde som tilsvarer 85mm på fullformat, noe som gjør det ideelt til portretter. Objektivet har en solid metallkonstruksjon med en deilig følelse av kvalitet og en manuell blenderring for suveren manuell betjening. En ny optisk design med 11 elementer i 8 grupper, to ED-glass og et dobbeltsidig asfærisk element ser til å korrigere omtrent alle optiske feil.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.