Kampanje
Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Artikkelnummer: 1057183

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR

Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Forbedret bildegjengivelse
 • 50cm nærgrense (20cm kortere enn forgjengeren)
 • Mindre kromatisk aberrasjon
12 873 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med FUJINON XF 56mm f/1,2 R WR oppdateres og erstattes det populære objektivet FUJIONON XF 56mm f/1,2 R. Objektivet har en høy lysstyrke på f/1,2 og en brennvidde tilsvarende 85mm i 35mm-format, som lenge har vært førstevalget til mange portrettfotografer.

Fordeler

 • Forbedret bildegjengivelse
 • 50 cm nærområde (20 cm kortere enn forgjengeren)
 • Bedre kantskarphet
 • Mindre kromatisk aberrasjon på bokeh
 • Designet for å dra nytte av kameraer med høyt megapikselantall
 • 13 elementer i 8 grupper, 2asfæriske og 1ED
 • Lyssterk f/1,2 blender
 • Værtett konstruksjon

Bygget for å gi høyest mulig skarphet og oppløsning

Takket være den optiske konstruksjonen, den lange erfaringen og den avanserte teknologien bak utviklingen av FUJINON-objektivet, er det intet unntak at dette objektivet er bygget for å gi høyest mulig skarphet og oppløsning og gjengi en myk og behagelig bokeh. Dette gjør dette objektivet til det perfekte valget for portrettfotografen. Den nye optiske enheten gjør det mulig å komme så nært som 50cm fra sensorplanet, som er en forbedring på 20cm fra forrige objektiv, så nå kan bildet fylles ut mye bedre enn før og kombinert med høy lysstyrke kan det virkelig være oppnådd ekstremt liten dybdeskarphet og isolere motivet ditt.

Avansert optisk design

Linsekonstruksjonen er forbedret på flere punkter fra forrige modell og består av 13 elementer i åtte grupper, ett ED-linseelement og to asfæriske linseelementer for å minimere utseendet til kromatisk aberrasjon og gi eksepsjonell detaljgjengivelse fra kant til kant. HT-EBC, det er påført en overflatebehandling på tre linseelementer, noe som ellers kun finnes i kringkastingslinser, dette for å få høy kontrast og lav refleksjon av lysbrytende lys.

11 blenderblader gir myk og vakker bokeh

En annen viktig ønsket egenskap ved objektiver med høy lysstyrke er at bakgrunnen ikke inneholder såkalte ''løkringer'' og lav kromatisk aberrasjon, noe som ble tillagt stor betydning under utviklingen av det nye objektivet. FUJINON XF 56mm f/1,2 R WR er det første objektivet fra FUJIFILM som har 11 blenderblader, sammenlignet med syv på det forrige objektivet, for å kunne gjengi en myk og kremaktig bokeh selv når den er nedtonet.

Konstruert for å tåle ekstreme værforhold

Takket være en metallkonstruksjon og værforsegling på 9 steder mot støv, fuktighet og lave temperaturer, vil linsen være en perfekt følgesvenn i mange år fremover. Objektivets fokusgruppe består av åtte linseelementer drevet av en kraftig direktedrevet (DC) motor med optimert dreiemoment for å gi nøyaktig og pålitelig autofokus selv ved den bredeste blenderåpningen med ekstremt liten dybdeskarphet. Selvfølgelig støtter objektivet X-kameraenes dyplæringsteknologi for øyne og ansiktsautofokus i generasjon 5 for å gjøre det enklere enn noen gang å fokusere på nøyaktig riktig avstand.

Kompakt design

Til tross for alle de nye optiske forbedringene, høy lysstyrke og det faktum at objektivet er værtett, veier det kun 445 gram og er kun 76 mm langt. Frontlinseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker og lett å rengjøre.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK