Fujifilm GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR

Fujifilm GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR

GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR

1031556
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Makroobjektiv for Fujifilm GFX
  • Tilsvarer 95 mm
  • Kompatibelt med mellomringer for ytterligere forstørrelse
28 985 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR
Round Filter Unlocker
Pusseklut Photo Microklear Cloth
29 183 NOK
GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR
Rengjøringskit Cleaning Kit White
Mellomring MCEX-45G WR
32 683 NOK

Fujifilm GF 120mm f/4,0 Macro R LM OIS WR

Macroobjektiv med Fujifilm GF fatning. Tilsvarer 95mm brennvidde, og er egnet for nærbilder som krever kort nærgrense.

Fordeler:

  • Tilsvarer 50mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett

GF 120mm F4 R LM OIS WR Macro har en brennvidde tilsvarende 95mm (35mm format) og en maksimal forstørrelse på 0,5x (1:2). Objektivet består av 14 linseelementer i ni grupper inkludert tre ED-linseelementer for å minimere forekomsten av kromatisk aberrasjon, og for å produsere bilder av enestående kvalitet og vakker forgrunn- og bakgrunnsskarphet. Det fremfre linseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker, og lett å rengjøre. Objektivet tilbyr rask og stille autofokus, og beholder sin høye klarhet i alle avstander tkaket være en flytende fokusgruppe drevet av en lineær motor. Og med den kraftige bildestabilisatoren som kompenserer opp til 5-trinn forenkles håndholden fotografering i svakt lys.

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel FLCP-72
  • Bakre objektivdeksel RLCP-002
  • Solblender
  • Pose
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.