Få 5000 kroner i rabatt!
Artikkelnummer: 1057184

Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR

GF 20-35mm f/4 R WR

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Den bredeste vidvinkelen i GFX-serien
 • Robust, lett og værbestandig konstruksjon
 • 108 graders bildvinkel
27 980 NOK

Få 5000 kroner i rabatt!

Akkurat nå kan du få 5 000 kroner i rabatt på dette produktet fra Fujifilm. For å benytte deg av rabatten, skriv inn rabattkoden GFSUMMER i kassen når produktet er lagt i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 30. juni.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilms mellomformatsystem utvides med FUJINON GF 20-35mm f/4 R WR ultravidvinkelzoom. Objektive i GFX-systemet er utviklet med erfaring fra X-serien og den kombinerte kunnskapen fra en lang tradisjon med objektivproduksjon for både mellom-, stor- og småformat. GF-objektivene representerer den høyeste kvaliteten FUJIFILM kan produsere med ekstremt høy oppløsning og utsøkt fargegjengivelse designet for å få det maksimale potensialet ut av GFX-systemet.

Fordeler

 • Den bredeste vidvinkelen i GFX-serien
 • 108 graders synsvinkel
 • 15 elementer i 10 grupper, 4 asph & 4 ED
 • Nano-GI belegg
 • Diameter 82mm, universell størrelse med resten av G-serien
 • Robust og lett
 • Værtett konstruksjon
 • Intern zoom

Konstruert for å gi fotografen best mulig mobilitet

Objektivet har en brennvidde som tilsvarer 16 mm – 28 mm i 35 mm-format og er perfekt egnet for interiør- og arkitektonisk fotografering samt for å fange de store landskapene. Objektivet er designet for å gi fotografen best mulig mobilitet, med en lav vekt på kun 725 gram og til tross for lav vekt foregår zooming internt i objektivet slik at lengden ikke endres, noe som også gjør at det er mulig for å zoome jevnt og jevnt. Fatningen er forsterket med magnesium, noe som gjør den mer slitesterk men bidrar også til lavere vekt.

Avansert optisk design

For å opprettholde samme lysstyrke og høye bildekvalitet i hele serien, har den en optisk design bestående av 14 linseelementer i 10 grupper inkl. tre asfæriske, ett asfærisk ED og tre ED linseelementer for å minimere forvrengning og utseendet til kromatisk aberrasjon. Spøkelseseffekt og linseflare som er vanlig på linser med så bred visningsvinkel reduseres effektivt av antirefleksbehandling Nano-GI (Gradient Index) som også øker klarheten i bildene.

Den optiske designen gir ekstremt høy optisk ytelse

For optimal bildekvalitet og størrelse er blenderåpningen på objektivet plassert i midten av objektivet, dette muliggjør også den kompakte konstruksjonen og at den optiske utformingen tillater ekstremt høy optisk ytelse.

Designet for å tåle tøffe opptaksmiljøer

For å takle bruk i tøffe opptaksmiljøer er objektivet værbeskyttet 12 steder og tåler fuktighet, støv, skitt og lave temperaturer ned til -10 grader Celsius. Det fremre linseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker og lett å rengjøre.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen