Kampanje
Fujifilm GF 23mm f/4 R LM WR
Artikkelnummer: 1031551

Fujifilm GF 23mm f/4 R LM WR

GF 23mm f/4 R LM WR

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tilsvarer 18mm, perfekt for landskap og interiør
  • Blenderring
  • Værtett
27 982 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

GFX50S II Lens Bundle

Spar 5 000,-

Akkurat nå sparer du 5 000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med Fujifilm GFX50S II (kamerahus eller kit). Rabatten trekkes direkte i kassen når begge produktene er lagt til. Du kan få rabatt på opptil tre objektiver per kamera (5 000 kroner rabatt per objektiv). Kampanjen varer t.o.m. 31/10 - 2022.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm GF 23mm f/4,0 R LM WR

Vidvinkelobjektiv med Fujifilm GF fatning. Tilsvarer 18mm brennvidde, og er egnet for landskap, interiør og arkitekturfotografering.

Fordeler:

  • Tilsvarer 18mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.