Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

GF 23mm f/4 R LM WR

Fujifilm GF 23mm f/4 R LM WR

1031551
  • Tilsvarer 18mm, perfekt for landskap og interiør
  • Blenderring
  • Værtett
  • Rask og stille autofokus
27 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Fujifilm GF 23mm f/4,0 R LM WR

Vidvinkelobjektiv med Fujifilm GF fatning. Tilsvarer 18mm brennvidde, og er egnet for landskap, interiør og arkitekturfotografering.

Fordeler:

  • Tilsvarer 18mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.