Fujifilm Håndgrep MHG-XT2 til X-T2
Artikkelnummer: 1027925

Fujifilm Håndgrep MHG-XT2 til X-T2

Håndgrep MHG-XT2 til X-T2

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
1 295 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Håndgrep til Fujifilm X-T2

Håndgrep som gir kamera et større og mer stabilt grep. Gjør at kameraet er bedre å holde for deg som har store hender eller hvis du vil holde kamera med bare en hånd.

Grepet har hurtigfeste for Arca Swiss stativhoder og gir tilgang til både batteri og minnekort uten å måtte ta av grepet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.