Håndgrep MHG-XT3 til X-T3

Fujifilm Håndgrep MHG-XT3 til X-T3

1040944
1 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Håndgrep til Fujifilm X-T3

Håndgrep som gir kameraet et ytterligere større og mer stabilt grep. Perfekt for deg som har store henger, eller for deg som vil kunne holde kameraet med kun én hånd.

Grepet har hurtigfeste for Arca Swiss-stativhode, og gir tilgang til både batteri og minnekort uten at du må ta av grepet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.