Håndgrep MHG-XT3 til X-T3

Fujifilm Håndgrep MHG-XT3 til X-T3

1040944
1 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Håndgrep til Fujifilm X-T3

Håndgrep som gir kameraet et ytterligere større og mer stabilt grep. Perfekt for deg som har store henger, eller for deg som vil kunne holde kameraet med kun én hånd.

Grepet har hurtigfeste for Arca Swiss-stativhode, og gir tilgang til både batteri og minnekort uten at du må ta av grepet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.