Fujifilm Instax Mini 12 Purple
Fujifilm Instax Mini 12 Purple
Fujifilm Instax Mini 12 Purple
Artikkelnummer: 1059201

Fujifilm Instax Mini 12 Purple

Instantkamera som bevarer minnene dine på en morsom og kreativ måte

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Praktisk selfie-modus med innebygd speil
  • Forbedret automatisk eksponering for skarpere og mer levende bilder
  • Raskere utskrift - tar nå bare 5 sekunder!

Velg variant

899 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm Instax Mini 12 er oppfølgeren til verdens mest solgte instant filmkamera Instax Mini 11, et kompaktkamera for alle anledninger som utvikler bildet umiddelbart. Perfekt for bryllup og fester, eller hvorfor ikke på farten? Kameraet har beholdt det sprudlende uttrykket, nå med et mer kompakt design. Nå er det enklere enn noen gang å bruke Instax-kameraet, bare vri på objektivet for å begynne å fotografere.

Fordeler

  • Ny nærbildemodus
  • Jevn selfie-modus med innebygd speil
  • Forbedret automatisk eksponering for skarpere og mer levende bilder
  • Bedre brukervennlighet! Det er bare å vri på objektivet så kan du begynne å fotografere
  • Parallaksekorreksjon sikrer at objektet er i sentrum.
  • Raskere utskrift - tar nå bare 5 sekunder!

Klar til bruk

Mini 12 har automatisk eksponering og blitskontroll, slik at du enkelt kan rette kameraet og fotografere uten å mase med innstillinger. Takket være den automatiske blitsen kan du nå glemme mørke bilder. Blitsen tilpasser seg omgivelsene dine og vil gi deg lyse og klare bilder skrevet ut direkte fra kameraet.

Vri på objektivet og begynn å fotografere

INSTAX mini 12 er designet for å følge med uansett hvor eventyrene dine tar deg. Det er derfor dette kameraet er utstyrt med superenkle moduser som alle vennene dine kan prøve. Roter objektivet for å begynne å fotografere, roter igjen for nærbildemodus. Så enkelt! Perfekt for avstander mellom 30 og 50 cm. På tide med en selfie? Bruk det innebygde speilet til å ta akkurat det bildet du ønsker. Blitsen tilpasser seg automatisk til gjeldende lysforhold, selv i nærbildemodus.

Sentrer utsikten

Introduserer parallaksekorreksjon - say what? Det er en fancy måte å si "det du ser er det du får". Ved å bytte til nærbilde-modus, parer den justerbare søkeren seg fint sammen med objektivet slik at du får bildet du ser. Vi snakker millimeter, men når du er så nærme, er det ikke rom for feil.

Leveres med

  • Instax mini 12
  • 2 AA batterier
  • Håndleddsrem
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen