Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic Sort
Artikkelnummer: 1009931

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic Sort

Instax Mini 90 Neo Classic Sort

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Øyeblikkelige bilder i kredittkortstørrelse
  • Flere fotomoduser for kreative bilder
  • Innebygd blits
1 370 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm Instax Mini 90 Neo
Polaroidkamera fra Fujifilm med et klassisk utseende og fler avanserte funksjoner enn på de andre Instax mini-variantene. Her kan du bruke bulb-modus og dobble eksponeringer. Du har også en mer avansert blits med forskjellige innstillinger, dessuten har du et oppladbart lithium-ion batteri istedet for AA-batterier.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.