Fujifilm Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR
Fujifilm Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR
Artikkelnummer: 1027202

Fujifilm Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Gir dobbel brennvidde
  • Passer til utvalgte Fujifilm XF-objektiver
  • Vær- og støvbestandig design
4 381 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm Fujinon XF 2X TC WR
Med denne værtettede telekonverteren fra Fujifilm får du dobbelt så lang brennvidde ved bruk med kompatible objektiver. Den optiske konstruksjonen består av 9 linseelementer i 5 grupper og gjør at objektivets ytelse beholdes.

XF2X TC WR fungerer med Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR som med telekonverteren montert får en brennvidde tilsvarende (på fullformat) 152-427mm, f/5,6 samt med Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR hvis brennvidde da tilsvarer 305-1219mm, f/9-f/11 med konvertern monterad.

Takket være at de speilløse systemkameraene i X-serien har et sensorbasert autofokussystem, fungerer autofokus på samtlige blendere med konverteren montert. Når XF2X TC WR brukes reduseres objektivets maksimale blender med to trinn.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen