Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

Fujifilm Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

1027202
4 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fujifilm Fujinon XF 2X TC WR
Med denne værtettede telekonverteren fra Fujifilm får du dobbelt så lang brennvidde ved bruk med kompatible objektiver. Den optiske konstruksjonen består av 9 linseelementer i 5 grupper og gjør at objektivets ytelse beholdes.

XF2X TC WR fungerer med Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR som med telekonverteren montert får en brennvidde tilsvarende (på fullformat) 152-427mm, f/5,6 samt med Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR hvis brennvidde da tilsvarer 305-1219mm, f/9-f/11 med konvertern monterad.

Takket være at de speilløse systemkameraene i X-serien har et sensorbasert autofokussystem, fungerer autofokus på samtlige blendere med konverteren montert. Når XF2X TC WR brukes reduseres objektivets maksimale blender med to trinn.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.