Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

1027926
3 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Batterigrep til X-T2

Batterigrepet, Vertical Power Booster Grip, til X-T2 har plass til to batterier og gir sammen med kameraets batteri en kapasitet på ca 1000 eksponeringer samtidig som kameret får tilstrekkelig med kraft til å kunne øke seriebildehastigheten fra 8 til 11 bilder pr. sekund.

  • Gjør fotografering i portrettformat mye bedre å jobbe med
  • Batterikapasitet på 1000 eksponeringen
  • Høyere seriebildehastighet på inntil 11 bilder pr. sekund
  • Mulighet for kortere black-out-tid i søkeren
  • Lengre opptakstid for 4K-video
  • Hodetelefonutgang
  • Gir bedre grep også i landskapsformat

Smarte funksjoner

Grepet er bygd i magnesiumlegering og har samme grad av værtetting som kamerahuset. Det er utstyrt med kontroller som gjør fotografering i portrettformat mye enklere. Dessuten er det utstyrt med 3,5mm hodetelefonutgang for å kunne kontrollere lyden under filming. Den medfølgende AC-adapteren kan lade begge batteriene rett i grepet, og den kan brukes som strømforsyning til kameraet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.