Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

1027926
3 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Batterigrep til X-T2

Batterigrepet, Vertical Power Booster Grip, til X-T2 har plass til to batterier og gir sammen med kameraets batteri en kapasitet på ca 1000 eksponeringer samtidig som kameret får tilstrekkelig med kraft til å kunne øke seriebildehastigheten fra 8 til 11 bilder pr. sekund.

  • Gjør fotografering i portrettformat mye bedre å jobbe med
  • Batterikapasitet på 1000 eksponeringen
  • Høyere seriebildehastighet på inntil 11 bilder pr. sekund
  • Mulighet for kortere black-out-tid i søkeren
  • Lengre opptakstid for 4K-video
  • Hodetelefonutgang
  • Gir bedre grep også i landskapsformat

Smarte funksjoner

Grepet er bygd i magnesiumlegering og har samme grad av værtetting som kamerahuset. Det er utstyrt med kontroller som gjør fotografering i portrettformat mye enklere. Dessuten er det utstyrt med 3,5mm hodetelefonutgang for å kunne kontrollere lyden under filming. Den medfølgende AC-adapteren kan lade begge batteriene rett i grepet, og den kan brukes som strømforsyning til kameraet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.