Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

1027926
3 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Batterigrep til X-T2

Batterigrepet, Vertical Power Booster Grip, til X-T2 har plass til to batterier og gir sammen med kameraets batteri en kapasitet på ca 1000 eksponeringer samtidig som kameret får tilstrekkelig med kraft til å kunne øke seriebildehastigheten fra 8 til 11 bilder pr. sekund.

  • Gjør fotografering i portrettformat mye bedre å jobbe med
  • Batterikapasitet på 1000 eksponeringen
  • Høyere seriebildehastighet på inntil 11 bilder pr. sekund
  • Mulighet for kortere black-out-tid i søkeren
  • Lengre opptakstid for 4K-video
  • Hodetelefonutgang
  • Gir bedre grep også i landskapsformat

Smarte funksjoner

Grepet er bygd i magnesiumlegering og har samme grad av værtetting som kamerahuset. Det er utstyrt med kontroller som gjør fotografering i portrettformat mye enklere. Dessuten er det utstyrt med 3,5mm hodetelefonutgang for å kunne kontrollere lyden under filming. Den medfølgende AC-adapteren kan lade begge batteriene rett i grepet, og den kan brukes som strømforsyning til kameraet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.