Kampanje
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2
Artikkelnummer: 1057182

Fujifilm X-H2

Flaggskipmodell med høy oppløsning og intelligent autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Videoopptak i 8K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt
 • Bakbelyst 40,2 megapiksler APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv nivåer av kompensasjon
24 378 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivningFUJIFILM X-H2 blir, sammen med X-H2S, den andre flaggskipmodellen i femte generasjon X-Serie. Der X-H2S utmerker seg ved å fange de aller raskeste motiver i bevegelse, mens X-H2 med høy oppløsning leverer eksepsjonell bildekvalitet man aldri føt har sett i APS-C-formatet. Sammen dekker de to modellene de ulike fotografiske behovene til en rekke motiver, opptaksstiler og situasjoner i både stillbilder og video.

Fordeler

 • Bakbelyst 40,2 megapiksler APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor uten optisk lavpassfilter
 • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv nivåer av kompensasjon
 • Motivgjenkjenning med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine
 • 160 MP Pixel Shift Multi-Shot-funksjon
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem spesialtilpassede programmer pluss en personlig tilpasset modus
 • Kontinuerlig opptak med 20 bilder/s med elektronisk lukker og 15 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoopptak i 8K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt på minnekort

Stillbildeoppløsning på hele 40,2 MP og intern videoopptak i 8K

FUJIFILM X-H2 har en stillbildeoppløsning på 40,2 MP og intern videoopptak i 8K med Apple ProRes-kodeken. X-H2 deler flere funksjoner med den tidligere lanserte X-H2S som det robuste kamerahuset i magnesium, femakset bildestabilisering som kompenserer for opptil syv stopp, kortspor for CFexpress og motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med dyp lære AI-teknologi. Begge kameraene kan kompletteres med det nye vertikale grepet FT-XH som muliggjør overføring av bilder i sanntid takket være støtte for FTP-overføring over Ethernet eller Wi-Fi og ekstern opptaksfunksjon via kablet LAN.

Høyoppløselig bildebrikke med flere nye funksjoner

Den bakbelyste 40,2 MP X-Trans™ CMOS 5 HR-sensoren og den raske X-Processor 5 gir den nye X-H2 den høyeste bildekvaliteten noensinne for X-serien. Den nye bildesensoren har en forbedret bildebehandlingsalgoritme som gir et lavt støynivå til tross for det høye pikselantallet og en ny pikselstruktur for å effektivt fange opp en større mengde lys, noe som muliggjør ISO125 som standardfølsomhet.

Lag vakre bilder selv under ekstreme lysforhold

Eksponeringstiden kan også kontrolleres med større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner, som har forbedret den raskeste elektroniske lukkerhastigheten med 2,5 stopp fra tidligere 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir brukerne muligheten til å fotografere med den bredeste blenderåpningen selv under fotografering forhold med ekstremt sterkt lys.

Utstyrt med den avanserte funksjonen - Pixel Shift Multi-Shot

X-H2 vil være det første kameraet i X-serien som har Pixel Shift Multi-Shot der kameraets bildestabilisering (IBIS) brukes til å forskyve bildesensoren og ta totalt 20 bilder som deretter kan generere et bilde av rundt 160 MP ved å bruke den dedikerte programvaren "Pixel Shift Combiner". Pixel Shift Multi-Shot-funksjonen fanger opp RGB-pikselinformasjonen i de røde, grønne og blå pikslene nøyaktig individuelt, og gir høyest mulig fargegjengivelse selv i de minste detaljene.

Raskere, mer intelligent og mer presis autofokus enn sine forgjengere

Den nye høyoppløselige sensoren har et større antall fasedetekterende piksler sammenlignet med tidligere modeller, noe som gir en mer presis autofokus for motiver med fin tekstur i for eksempel landskaps- og portrettfotografering. X-prosessor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer som bruker briller eller munnbeskyttelse.

4:2:2 10-bits video i 8K/30P med Apple ProRes

Kameraets høyoppløselige bildesensor og nye prosessor muliggjør 4:2:2 10-bits videoopptak internt i 8K/30P med støtte for en rekke kodeker inkludert Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir svært høy bildekvalitet med lav komprimering og reduserer belastningen på datamaskinen under etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. X-H2 har en ny 4K HQ-modus der svært høye detaljer oppnås gjennom 8K oversampling. Kameraet har også en digital zoom-funksjon som utnytter kameraets 40,2 MP-sensor for å levere opptil 2x digital zoom med lite eller ingen tap i oppløsning i 4K, nyttig i situasjoner der du trenger tilgang til en lengre brennvidde.

Samme fargegraderingsprofil som i X-H2S

Akkurat som i den tidligere lanserte X-H2S, har X-H2 fått den nye fargegraderingsprofilen F-Log2 med et dynamisk område på opptil 13 trinn. Kameraets HDMI-utgang (full størrelse) kan sende ut 12-bit ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet opptil 8K/29.97P

Maksimal opptakstid på opptil 160 minutter i 8K/30P

X-prosessor 5 har et lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere, i kombinasjon med den varmeavledende strukturen til kamerahuset utvides maksimal opptakstid opp til 160 minutter i 8K/30P. For å takle lange opptak ved høye temperaturer er det også mulig å kjøpe kjøleviften "FAN-001" som enkelt monteres på baksiden av kameraet uten ekstra kabler. Akkurat som for kameraets stillbildedel kan du også dra nytte av kameraets autofokussystem med motivgjenkjenning og imponerende etterfølgende autofokus for motiver i bevegelse i videomodus.

Stor søker med høy oppløsning og imponerende stabilisering

Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 5,76 MP, høy forstørrelse (0,8x.), en oppdateringsfrekvens på 120 bilder/s og forbedret synlighet og mindre forvrengning ved øyebevegelser. X-H2 har en femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre forhold for for eksempel håndholdt videoopptak og fotografering i dårlig lys. Kameraets lukker er også forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Robust og værbestandig konstruksjon

Kamerahuset har en robust og værbeskyttet konstruksjon og et stort grep for å passe selv de største objektivene i systemet. Akkurat som tidligere lanserte X-H2S har kameraet en toppskjerm som fungerer utmerket under alle typer lysforhold og gir mulighet for å tilpasse informasjon til brukerens behov, både for still- og videomodus. X-H2 har en vinkeljusterbar berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm med 1,62 MP oppløsning og mange av kameraets knapper er blitt større og i et bedre tilpasset materiale. X-H2 har syv programmerbare innstillingsmoduser (C1-C7) som kan dedikeres til enten stillbilder eller video for rask tilgang til ofte brukte innstillinger.

Doble minnekortspor

X-H2 har doble minnekortspor, ett CFexpress type B og ett SD-kort (UHS II). For å utnytte kameraets fulle potensial for serieopptak og videoopptak, anbefales CFexpress type B.

Leveres med

 • Fujifilm X-H2S kamerahus
 • Batteri (NP-W235)
 • AC-adapter (AC-5VJ)
 • USB-kabel
 • Skulderstropp
 • Kamerahusdeksel
 • Blitsskodeksel
 • Kabelbeskyttelse
 • Deksel for batterigrep
 • Beskyttelse for minnekortspor
 • Beskyttelse for Sync-terminal
 • Beskyttelse for kjøleviftekontakt
 • Brukermanual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK