Fujifilm X-Pro3 Svart
Fujifilm X-Pro3 Svart
Fujifilm X-Pro3 Svart
Fujifilm X-Pro3 Svart
Fujifilm X-Pro3 Svart
Artikkelnummer: 1045825

Fujifilm X-Pro3 Svart

Fuji X-Pro3 svart

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Konstruksjon i titan og med dobbeltsidig skjerm med Memory LCD
 • Forbedret hybridsøker sammenlignet med forgjengerne - klarere optisk søker og raskere OLED-søker med naturlige farger
 • Autofokus med god prestasjon i mørket ned til -6EV og AF-begrenser som kan stilles inn med objektivets fokusring
20 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm X-Pro 3 Svart

X-Pro 3 har med høy presisjon og sterk filosofi blitt forbedret på flere fronter sammenlignet med forgjengerne X-Pro2 og X-Pro. Det nye huset minner ved første blikk om forgjengeren, men er nå konstruert i mer slitesterk titan, har en dobbeltsidig LED-skjerm med infodisplay på utsiden og en større skjerm på innsiden, samt forbedret søker. Dessuten tilkommer Fujifilms nyeste filmsimulering, CLASSIC Neg, som minner om Fujifilms analoge Superia-film.

Fordeler

 • Solid konstruksjon i titan
 • Hybridsøker - optisk søker med x0.5 forstørrelse og 100fps OLED-søker med 3,69 millioner punkter
 • Dobbeltsidig justerbar skjerm med 1,28 tommers bakre display samt 3-tommers touchskjerm
 • 26,1 megapiksler X-trans CMOS 4-sensor og X-prosessor 4
 • Autofokus ned til -6EV gir autofokus også i svært mørke miljøer
 • HDR-modus for stillbilder med større fargeområde uten overdrevet fargemetning
 • Fujis populære filmsimuleringer med nyheten CLASSIC Neg
 • AF-begrenser som kan justeres med fokusringen for mer prikksikker autofokus
 • Værtett og driftsikker ned til -10°C

Slitesterk titankonstruksjon

Kamerahuset er produsert i titan, noe som er det metallet som best kombinerer holdbarhet med densitet. Dette innebærer at X-Pro3 har en høyere holdbarhet enn kameraer konstruerte med den mer vanlige magnesiumlegeringen, men fremdeles med en relativt lav vekt. Dura-behandlingen, som finnes på X-Pro3 Dura Silver og X-Pro3 Dura Svar gjør kameraet dessuten ripebestandig.

* Dura-belegget finnes kun på modeller med benevningen X-Pro3 Dura

Unik hybridsøker med rask bildeoppdatering

Hybridsøkeren er igjen fra forgjengerne, men også denne er videreutviklet. Du kan, akkurat som på de forrige modellene, bytte mellom optisk og elektronisk søker, avhengig av situasjon og preferanser.

Den optiske søkeren har enda mer klar glans og mindre forvrengning, samt et elektronisk målsøkervindu som lar deg se innstillingene dine, forhåndsgranske bildet ditt og forstørre fokuspunkter. Den elektroniske OLED-søkeren har fått høyere oppløsning på 3,69 millioner punkter, bedre kontrast, lysstyrke og fargegjengivelse, samt en bildeoppdatering på 100 bilder per sekund. Er kameraet stilt inn i Boost-modus settes funksjonen Smoothing Priority i gang for den elektroniske søkeren. Dette hever bildefrekvensen til 200 bilder per sekund, der annethvert bilde er svart. På denne måten "nullstilles" øyet mellom hvert bilde, og skal gi deg en bedre opplevelse.

Doble skjermer med Memory LCD

Det mest iøyefallende og muligens mest omdiskuterte forandringen er det bakre displayet, som Fujifilm kaller Memory LCD. Den er inspirert av det på analoge kameraer som i de fleste tilfeller brukes for å vise hvilken film du har i kameraet - og lignende funksjon har denne Memory LCD, som kan stilles i to ulike moduser. I modusen Classic Mode kan du vise filmsimulering, hvitbalanse og andre instillinger inspirert av analoge kameraer, mens Standard Mode fungerer mer som et toppdisplay og viser lukkertid, ISO-verdi, antall bilder mm. Dessuten kan skjermen vise denne informasjonen også når kameraet er skrudd av, og det herdede glasset som dekker panelet sikrer et klart, ripefritt display.

Slår du ned skjermen finner du den tre tommer store touch-skjermen. Skjermen kan slås ned 180°, noe som muliggjør fotografering i f.eks. midjehøyde, på bakkenivå eller ovenfor hodet.Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.