Nyhet
Fujifilm X-S20 Black + XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR
Fujifilm X-S20 Black + XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR
Fujifilm X-S20 Black + XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR
Artikkelnummer: 1100898

Fujifilm X-S20 Black + XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR

Kompakt systemkamera med høy ytelse og zoomobjektiv

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 26,1 megapiksler APS-C CMOS-sensor
 • Seriebildeopptak på opptil 20 bilder/s
 • Film i opptil 6,2K 30p
19 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FUJIFILM X-S20 er et allsidig kamera med svært høy ytelse i et kompakt format med en imponerende lang batterilevetid. X-S20 arver autofokussystemet utviklet med deep learning AI-teknologi fra den tidligere lanserte flaggskipmodellen, X-H2S og kan ta opp 6,2K/30P & 4K/60P 4:2:2 10-bits video internt. X-S20 passer til en rekke opptaksstiler i både video og stillbilder, og den lange batterilevetiden gjør det til et ideelt reisekamera. Det er et kompakt og fleksibelt hybridkamera utstyrt med smarte funksjoner for vloggere, videoskapere og reisefotografer.

Fordeler

 • 26,1 megapiksler APS-C CMOS-sensor
 • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv nivåer av kompensasjon
 • Motivgjenkjenning med dyp læring AI-teknologi som finner og sporer motivene dine
 • Kontinuerlig opptak av opptil 20 bilder/s
 • Filmer i opptil 6,2K 30p 4:2:2 10-bit 360 Mbps
 • Full-HD høyhastighets video opptil 240p
 • Interne videoformater: H.264 og H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • Vippbar 3-tommers berøringsskjerm
 • Doble minnekortspor for SD/SDHC/SDXC med støtte for UHS-II

Rask og avansert autofokus med X-Processor 5

X-S20 bruker den bakbelyste 26,1 MP-sensoren "X-Trans™ CMOS 4" og "X-Processor 5" for å produsere stillbilder og video med svært høy kvalitet og lavt strømforbruk. X-prosessor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. Bruken av en forbedret AF-prediksjonsalgoritme gir stabil fokus selv i AF-C-modus. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer som bruker briller eller munnbeskyttelse.

Registrerer automatisk et motiv og holder det i fokus

AUTO-modusen, som automatisk velger optimale innstillinger i henhold til motivet, er supplert med den nye AUTO-motivdeteksjonsfunksjonen. Den oppdager automatisk et motiv og sporer det samtidig som det holder det i fokus. X-S20 støtter HEIF-bildeformatet, som gir 10-bits bildekvalitet i filer opptil 30 % mindre enn standard JPEG-filer, kombinert med en av Fujifilms populære filmsimuleringer (19.) utvider det muligheten til å levere bilder av høy kvalitet rett ut av kameraet.

Imponerende stabilisering, godt grep og lang batterilevetid

Til tross for det kompakte formatet har X-S20, akkurat som forgjengeren X-S10, et dypt og behagelig grep som gjør kameraet perfekt egnet til bruk selv med de litt større objektivene i X-serien. X-S20 har en femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre forhold for for eksempel håndholdt videoopptak og fotografering i dårlig lys.

Utstyrt med nytt batteri med høyere kapasitet

Takket være det nye batteriet (NP-W235) får kameraet en imponerende batterilevetid på opptil 800 bilder, noe som er mer enn doblet i forhold til forrige generasjon. X-S20 har en 2,36 MP elektronisk søker med 0,62x forstørrelse og en vippbar berøringsskjerm med 1,84 MP oppløsning som kan plasseres i en rekke vinkler og roteres fremover for selvportretter og vlogg-opptak.

Videoopptak i høy kvalitet med mange muligheter

Den nye X-S20 kan internt ta opp 4:2:2 10-bits video i 6,2K/30P og 4K/60P og har en 3,5mm tilkobling for ekstern mikrofon og hodetelefoner. X-S20 har også fått en dedikert vlogg-modus med funksjoner for portretter med liten dybdeskarphet og produktprioritet. En annen ny funksjon er fargegraderingsprofilen F-Log2 med dynamisk rekkevidde på opptil 13+ stopp. Kameraets HDMI-utgang kan sende ut ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet.

Bruk det som webkamera

X-S20 kan brukes som webkamera uten ekstern programvare. Kameraets filmsimuleringsmoduser er tilgjengelige selv under direktesending og opptaksinnstillinger kan justeres selv når kameraet er koblet til en datamaskin.

Leveres med

 • Fujifilm X-S20
 • Batteri NP-W235
 • AC-adapter
 • USB-kabel
 • Skulderstropp
 • Kamerahusdeksel
 • Bruksanvisning
 • XF 16-50 mm f/2,8-4,8 R LM WR
 • Objektivdeksel foran og bak
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen