Nyhet
Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1100890

Fujifilm X-T50 Silver + XC 15-45mm f/3,5-5,6 OIS PZ

Praktisk APS-C-kamera med høyoppløst sensor og zoomobjektiv

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Bakbelyst 40,2 megapiksler APS-C-sensor
 • 5-akset bildestabilisering (IBIS)
 • Videoopptak i 6K 30P

Velg variant

16 990 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm X-T50 har arvet den høyoppløste bildesensoren og den raske prosessoren fra det populære Fujifilm X-T5, men i et mindre og slankere kamerahus som bare veier 438 gram. Til tross for sin kompakte størrelse har det femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opptil syv trinn, og blir den første modellen som har et filmsimuleringshjul på toppen av kameraet, for rask og enkel tilgang til hvilken som helst av Fujifilms 20 populære filmsimuleringer.

Fordeler

 • 40,2 megapiksler bakgrunnsbelyst APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor
 • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet som forrige generasjon
 • Femakset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv kompensasjonstrinn
 • Motivgjenkjenning med AI-teknologi for dyp læring som finner og sporer motivene dine
 • Kontinuerlig fotografering med opptil 13 bilder per sekund
 • Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser (20), både for stillbilder og videoopptak, inkludert den nyutviklede REALA ACE
 • Innebygd blits med intelligent full auto
 • Videoopptak i 6K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt på minnekort
 • Full-HD-høyhastighetsvideo i opptil 240p
 • Berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm som kan vippes
 • Minnekortspor for SD/SDHC/SDXC med UHS-II-støtte

Høyoppløst bildesensor i et kompakt kamerahus

Den nye bakbelyste 40,2 megapikslers X-Trans™ CMOS 5 HR-sensoren og høyhastighets X-Processor 5 gir det nye X-T50 den høyeste bildekvaliteten noensinne for systemkameraer i X-serien i et svært kompakt format. Den nye bildesensoren har en forbedret bildebehandlingsalgoritme som gir lav støy til tross for det høye pikselantallet, og en ny pikselstruktur som effektivt fanger opp en større mengde lys, noe som gjør det mulig å velge ISO125 som standard følsomhet.

Eksponeringstiden kan også styres med større presisjon

Eksponeringstiden kan også styres med større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner, og den raskeste elektroniske lukkertiden er forbedret med 2,5 trinn fra tidligere 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir brukerne muligheten til å fotografere med den største blenderåpningen selv under ekstremt lyse opptaksforhold. Bildesensorens høye oppløsning kan også utnyttes til digital brennviddeforlengelse med 1,4x og 2x forstørrelse.

X-processor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som forrige generasjon

X-processor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som tidligere generasjoner og har en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med AI-teknologi for dyp læring som finner og sporer motivene dine på en imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansikter og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg er kameraet utstyrt med en AF-prediksjonsalgoritme som er mer avansert enn tidligere modeller, noe som gjør det enklere å spore motiver som beveger seg raskt.

Farger som analog film – “Colors like film”

X-T50 blir den første modellen i X-serien som har et dedikert filmsimuleringshjul på toppen av kameraet som gir rask tilgang til 20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser, inkludert den nye "REALA ACE". "REALA ACE" tilbyr naturtro fargegjengivelse og høy tonalitet, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av motiver og situasjoner. Filmsimuleringene bygger på Fujifilms 90 år lange arv og erfaring innen utvikling av fotografisk film, og har vært en viktig del av X100-seriens enorme popularitet. Kameraet støtter HEIF-bildeformatet, som gir 10-bit bildekvalitet i filer som er opptil 30 % mindre enn standard JPEG-filer, og kombinert med en av Fujifilms populære filmsimuleringer øker det muligheten til å levere bilder av høy kvalitet rett ut av kameraet.

Imponerende stabilisering og 6K videoopptak

Kameraets femaksede bildestabilisering kompenserer for opptil syv trinn langsommere lukkertid ved å bruke bildeinformasjon til å oppdage kamerarystelser, noe som forbedrer forholdene for håndholdte videoopptak og opptak i dårlig lys.

Kombinasjonen av en høyoppløst bildesensor og kraftig prosessor

Kameraets høyoppløselige bildesensor og nye prosessor muliggjør 4:2:2 10-bit videoopptak internt i 6K/30P og 4K/60P med støtte for ulike kodeker (H.264 og H.265). X-T50 har en 4K HQ-modus der svært høy detaljrikdom oppnås ved hjelp av 6K-oversampling. En ny autofokusmodus for motivsporing er lagt til, der brukeren kan berøre skjermen for å velge motiver som skal spores mens han/hun fotograferer i AF-C + Wide / Tracking AF-modus. Dette gjør det mye enklere å spore riktig motiv i situasjoner der det er flere motiver i bildet.

Leveres med

 • Fujifilm X-T50
 • Li-ion-batteri NP-W126S
 • USB-kabel
 • Adapter for hodetelefoner
 • Skulderstropp
 • Kamerahusdeksel
 • XC 15-45 mm f/3,5-5,6 OIS PZ
 • Objektivdeksel foran og bak
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen