Gam Filter Orange CTO 3/4 50x60cm

Gam Gam Filter Orange CTO 3/4 50x60cm

303385
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
CineFilter (31 konvertering filtre) er produsert av såkalt "deep dyed" teknologi. Dype farger betyr at den samme filmen er fullt farget og består ikke av ett eller flere laminatlag. GAM er det eneste filteret på markedet som bruker denne avanserte metoden for alle effekt- og konverteringsfiltre. Det er meget varmebestandig (smeltepunkt ved 250 ° C) og taper bare fargen langsomt ved meget sterke lyseffekter. GAM bruker også en polyester som er tynnere og mer fleksibel enn andre typer, noe som gjør de svært håndterbare og formbare. Mye arbeid er blitt brukt til å produsere en høy standard og ensartethet i produksjonen, og det er ingen forskjell mellom rullene fra forskjellige produksjonstider. Renheten av farge er 100%, som delvis hindrer stikk av en annen farge, og reduserer lystap. GamColor ®, CineFilter og GamFusion har i USA blitt det mest populære produktet blant lysdesignere i både teater, film og TV / video.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.