Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Artikkelnummer: 1051037

Garmin Fenix 6 Pro Black

Smartklokke som hjelper deg med å prestere bedre

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 1,3-tommers skjerm med Gorilla Glass 3
 • Opptil 14 dagers batterilevetid
 • GPS, barometetisk høydemåler, pulsmåler og kompass
4 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Garmin Fenix 6 Pro er mye mer enn en klokke. Den 1,3-tommers urskiven er en fargeskjerm hvor du kan sveipe gjennom mange funksjoner, inkludert forhåndslastede kart, treningsapper, GPS for geotagging, lese meldinger fra telefonen og se pulsen. Denne robuste og slitesterke multisportklokken med GPS gjør det lettere å akseptere dine utfordringer i løpebanen, skibakken eller hvilken idrett du foretrekker – samtidig som klokken letter hverdagen din ved å være en direkte kobling til smarttelefonen din. Garmin Fenix 6 Pro kobles til via Bluetooth og fungerer med både iPhone og Android-telefoner.

Fordeler med Garmin Fenix 6 Pro

 • Rund urskive med 1,3" LCD-skjerm, dekket med ripebestandig Corning Gorilla Glass 3
 • Fargeskjerm lesbar i sollys
 • Hus i fiberforsterket polymer med bakbeskyttelse av metall
 • 22 mm bredt silikonarmbånd med Quickfit-bytte inkludert
 • Fysiske knapper for å kontrollere klokken
 • Beskyttet i henhold til 10 ATM og tåler trykk tilsvarende en dybde på 100 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusjing, svømming, dykking i vannet, snorkling, vannsport i høy hastighet
 • Batterilevetid smartklokkemodus ~ 14 dager, GPS-modus ~ 36 timer, GPS-modus for ekspedisjon ~ 28 dager, GPS og musikk ~ 10 timer, maksimalt batteri GPS-modus ~ 72 timer, batterisparemodus ~ 48 dager
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken *
 • GPS / GLONASS / GALILEO med støtte for multi-GNSS for bedre navigasjon i krevende miljøer
 • Høydemåler med høydedata, barometer for værovervåking og treakset elektronisk kompass
 • Smartvarslinger fra smarttelefonen – les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Tilpass klokken din ved å laste ned apper, widgets og urskiver og mer takket være Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Lytt til musikk uten mobiltelefon takket være 32 GB intern lagring
 • Garmin Pay – betal direkte med klokken via kontaktløs betalingsløsning
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Registrering av søvn og stress

Smartklokke laget med førsteklasses materialer i høy kvalitet

En klokke er på armen døgnet rundt og Garmin har produsert Fenix-serien slik at den kan holde tritt med klokken. Til tross for førsteklasses materialvalg med slitesterke og slitesterke ytre deler for å få en slitesterk og robust smartklokke, har Fenix 6 Pro fortsatt et sofistikert design som passer like godt i treningsstudioet som på middagsselskaper og bryllup. Selve klokken består av en rustfri stålramme og skjermen er dekket med ripebestandig Gorilla-glass. Designet er testet i henhold til amerikanske militære standarder for varme-, støt- og vannmotstand og tåler en vannvurdering på 10 ATM, noe som betyr at klokken tåler et trykk tilsvarende en dybde på 100 meter. Du kan med andre ord holde klokken på under svømmeturen.

Avansert GPS-sporing

Fenix 6 Pro er laget av Garmin som har gjort seg kjent for dine GPS-er og navigasjonssystemer, slik at du kan stole på kvalitet i GPS-sporing. Denne smartklokken har innebygd GPS med støtte for multi-GNSS som gir tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å hjelpe deg med å navigere i mer krevende miljøer enn med GPS alene. Se kartet i displayet og få sving-for-sving stemmeveiledning som varsler deg på forhånd for neste sving slik at det blir enkelt å følge en rute, eller angi en distanse du vil gå eller kjøre, og få foreslåtte ruter som tar deg tilbake til utgangspunktet – perfekt for reise- og naturfotografer, men kan være like nyttig i storbyjobber.

Kartene i din Garmin-smartklokke inneholder informasjon om landemerker, statlige og nasjonalparker, campingplasser, utskytningssteder, historiske steder, elver, fellesnavn og mer. Steder i nærheten vises i et forenklet bilde, noe som gir deg mer kunnskap om ukjente miljøer. Dataoverlegg på kartet gir viktig informasjon slik at du ikke trenger å endre skjermbildet under en aktivitet.

Trendline etter rute etter popularitet hjelper deg med å finne de beste lokale stiene. Trendline bruker data fra andre Garmin-brukere for å hjelpe deg med å finne de beste rutene og rutene, noe som er en ekstra sikkerhet når du er i et ukjent område.

Garmin Fenix 6 Pro är en smartwatch med lång batteritid

Geotagging av bildene dine

Den innebygde GPS-mottakeren kan hjelpe deg som fotograf på flere måter enn bare å finne nye jordbærsteder og få det riktig – du kan også få detaljerte sporingsdata på dine fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer – for alle dine kameraer. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller legge inn bildetekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du har fotografert en «kirkegård utenfor Roma», «et handelsmarked i Vietnam» eller «vakker bro over elven», kan du få et eksakt GPS-spor som kan brukes til å geotagge bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter for å bruke den posisjonsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og tider for måneoppgang og måne.

Lang batterilevetid med ekspedisjonsmodus

Fenix 6 Pro har et innebygd, oppladbart litiumbatteri som varer opptil to uker i smartklokkemodus med normalt brukt eller opptil 36 timer i GPS-modus. Ønsker du å høre på musikk med GPS aktivert samtidig, kan du regne med ca 10 timers bruk. En energibesparende batterisparemodus lar deg vare i over en måned – opptil 48 dager – på en enkelt lading. I tillegg har Fenix 6 Pro ekspedisjonsmodus slik at du kan reise lange avstander mellom ladingene. Ekspedisjonsmodus har GPS-referanse med ultralavt forbruk som varer i opptil 28 dager.

Hold styr på mobilen din

Med smartvarslinger får du varslinger fra smarttelefonen direkte til håndleddet; les meldinger, e-poster, se hvem som ringer og motta varsler og kalendervarsler uten å måtte ta telefonen fra lommen eller kameravesken. Garmin Fenix 6S Pro er sammenkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-telefoner. I Garmin Connect-appen på mobilen kan du stille inn nøyaktig hvilke varsler du ønsker å motta for klokken.

Garmin Fenix 6 Pro är vattentät och tar emot notiser från din mobiltelefon

Styr mobilkameraet med klokken

Via tredjepartsapper som du laster ned til fenix 6 Pro kan du fjernstyre mobilkameraet på Android-mobiler. Dette lar deg se kameralinsen direkte på håndleddet og kan dermed komponere bildet ditt riktig. Dette er spesielt nyttig hvis du vil ta bilder i en vinkel der du har vanskeligheter med å se skjermen på mobiltelefonen – kanskje høyt over hodet, på selfiestang eller stativ eller lavt over bakken. Skriv, trykk eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

Lytt til musikk uten mobil

Vil du gå ut uten mobiltelefonen, men likevel fylle hodetelefonene med musikk? Ikke noe problem. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du går. Du kan enkelt laste ned sanger fra din Spotify ® , Deezer eller Amazon Music-konto (kan kreve et abonnement) og spare på klokkens 32 GB internt lagringsminne. Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) slik at du kan lytte til musikken din selv uten telefon.
* Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementsavgift kommer i tillegg).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og fungerer med de fleste banker. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter debetkort i lomma.

Leveres med

 • Fenix 6 Pro
 • Lade/datakabel
 • Dokumentasjon
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.